EURA MOBIL ONE 2019

Malli


Laadukas saksalainen EuraMobil, alkovimalli, vuosimalli 2019, Fiat ducaton alustalla.

Taloudellinen, tehokas ja hiljainen Multijet-turbodiesel 140 hevosvoiman.

Ulkomitat: Pituus 699, leveys 230, korkeus 315, kokonaispaino 3500 kiloa

Rekisteröity 6 hengelle, saa ajaa B-kortilla.

Nukkumatilat

6 istumapaikkaa. Nukkumatilat 6 henkilölle. Ohjaamon päällä on kiinteä joustinpatjallinen parivuode (koko 200×150 cm), takana noin metrin korkeudella on kiinteä joustinpatjallinen parivuode (koko 200×140 cm), pöytäryhmästä saa vuoteen alas (koko 190×100 cm). Auton takaosassa on erittäin tilava ulko-ovellinen (oven koko 82×105 cm) takatalli tavaroita varten. Keittiö sijaitsee auton keskiosassa. Wc ja suihkutila on sijoitettu auton keskiosaan. Todella paljon säilytystilaa tavaroille.

Keittö

40 litran uusinta mallia oleva jääkaappi 30 litran pakastelokerolla. Jääkappi toimii kaasulla tai ulkopuolisella verkkovirralla (230 V), tai ajon aikana myös akkuvirralla. 3-liekkinen nestekaasuliesi piezo-sytytyksellä, astianpesuallas vesihanalla, keittiökaapisto vetolaatikoin.

Wc/Suihku

Kiinteä wc-istuin vesihuuhtelulla ja ulkoa tyhjennettävällä jätekasetilla, käsienpesuallas vesihanalla, erillinen suihkutila, kaapisto, kattoluukku.

Lämmitys

Täysautomaattinen, termostaattiohjattu keskuslämmitys, hiljainen ja tehokkain Truma Combi 6E ilmankierrätyksellä, teho 6 kW, myös tuuletustoiminto, uusinta mallia. Lämmitys toimii kaasulla tai ulkopuolisella verkkovirralla (230 V).

Aito kaksoispohja, jossa asuintilan lattian alla oleva tila on lämmintä tilaa, joten myös lattia on mukavan lämmin.

Auto on täysin omavarainen: lämmitys, liesi, vedenlämmitin ja jääkaappi toimivat nestekaasulla. Jääkaappia ja lämmitystä on mahdollista käyttää myös verkkovirralla, kytkemällä auto verkkovirtaan. Tarvittavat virtajohdot adaptereineen kuuluvat auton vuokrausvarustukseen. Valaisimet ja vesipumput toimivat asuintilan omalla akulla. Auton moottorilla on erillinen akkunsa. Auto on varustettu täysautomaattisella latausjärjestelmällä. Asuintilan akku latautuu myös ajon aikana.

Asuintilan verkkovirtapistokkeista saa virtaa, kun auto on kytkettynä verkkovirtaan (230V). Asuintilasta löytyy myös 2 kpl USB-pistokkeita ja 1 kpl 12V-tupakansytytinpistoke, joista saa virtaa asuintilan akulta, eli myös silloin kun auto ei ole kytkettynä verkkovirtaan.

Vesijärjestelmä

Lämmin ja kylmä vesi, 140 litran raikasvesisäiliö, 10 litran lämminvesiboileri, 100 litran harmaavesisäiliö, 20 litran wc-istuimen jätekasetti.


Muuta

Ajonaikainen ilmastointi
Vakionopeuden säädin
Ohjaamon turvatyynyt

ESP-ajonhallintajärjestelmä
Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Tehostettu luistonesto (ASR ja Traction Plus)
Polkupyöräteline 3-4 polkupyörälle kiinnikkeineen

Radio ja multimediasoitin, Bluetooth

Peruutuskamera
Saa ajaa tiekohtaisen nopeusrajoituksen mukaan.

Kahvinkeitin