WEINSBERG

Malli

Laadukas saksalainen weinsberg vuosimalli 2018, fiat ducaton alustalla.

Taloudellinen, tehokas ja hiljainen Multijet-turbodiesel 140 hevosvoiman.

Ulkomitat: Pituus 701, leveys 230, korkeus 294, kokonaispaino 3500 kiloa.

Rekisteröity 4 hengelle, saa ajaa B-kortilla.

Nukkumatilat

6 istumapaikkaa. Nukkumatilat 2 + 2 henkilölle, Takana alhaalla on kiinteä vuode (koko 201 x 133 cm), pöytäryhmästä saa alas laskuvuoteen alle lisävuoteen (koko 210 x 123). Huomaa kuitenkin, että auto on rekisteröity 4 henkilölle.
Auton takaosassa on parivuoteen alla tilava ulkoluukullinen säilytystila tavaroita varten. Tavaratilaan pääsee käsiksi myös auton sisältä.
Keittiö sijaitsee auton keskiosassa.
Tilava erillinen WC ja erillinen suihkutila on sijoitettu auton takaosaan.
Runsaasti säilytystilaa tavaroille.

Keittiö

140 litran jääkaappi 30 litran pakastelokerolla. Jääkappi toimii kaasulla tai ulkopuolisella verkkovirralla (230 V), tai ajon aikana myös akkuvirralla. 3-liekkinen nestekaasuliesi piezo-sytytyksellä, astianpesuallas vesihanalla, keittiökaapisto.

Wc / Suihku

Kiinteä wc-istuin vesihuuhtelulla ja ulkoa tyhjennettävällä jätekasetilla, käsienpesuallas vesihanalla, erillinen suihkutila, kaapisto, kuivaustanko katossa, kattoluukku.

Lämmitys

Täysautomaattinen, termostaattiohjattu, hiljainen ja tehokkain Truma Combi 6E ilmankierrätyksellä, teho 6 kW, myös tuuletustoiminto, uusinta mallia. Toimii kaasulla ja verkkovirralla (230 V). Sähkötoiminen lattialämmitys (230 V).

Auto on täysin omavarainen: lämmitys, liesi, vedenlämmitin ja jääkaappi toimivat nestekaasulla. Jääkaappia ja lämmitystä on mahdollista käyttää myös verkkovirralla, kytkemällä auto verkkovirtaan. Tarvittavat virtajohdot adaptereineen kuuluvat auton vuokrausvarustukseen. Valaisimet ja vesipumput toimivat asuintilan omalla akulla. Auton moottorilla on erillinen akkunsa. Auto on varustettu täysautomaattisella latausjärjestelmällä. Asuintilan akku latautuu myös ajon aikana.

Asuintilan verkkovirtapistokkeista saa virtaa, kun auto on kytkettynä verkkovirtaan (230V). Asuintilasta löytyy myös 2 kpl USB-pistokkeita, joista saa virtaa asuintilan akulta, eli myös silloin kun auto ei ole kytkettynä verkkovirtaan.

Vesijärjestelmä

Lämmin ja kylmä vesi, 120 litran raikasvesisäiliö, 10 litran lämminvesiboileri, 100 litran harmaavesisäiliö, 20 litran wc-istuimen jätekasetti.

Muuta

Ajonaikainen ilmastointi
Vakionopeuden säädin
Ohjaamon turvatyynyt
ESP ajonhallintajärjestelmä
Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Luistonesto (ASR)

Radio, CD/MP3/USB-soitin

Kahvinkeitin

Polkupyöräteline 2-3 polkupyörälle kiinnikkeineen

Saa ajaa tiekohtaisen nopeusrajoituksen mukaan.